Informații generale

Format și locație eveniment

 • Modalitatea de organizare a Conferinței Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iași va fi  cu prezență fizică la Palas Congress Hall și Spitalul Clinic de Recuperare Iași și cu transmisia ONLINE a lucrărilor în perioada 27 Mar – 01 Apr 2023. Platforma folosită pentru transmiterea ONLINE va fi ZOOM, iar datele de conectare vor fi transmise cu câteva zile înainte de startul manifestării. Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Termene importante

 • Termen START transmitere rezumate – 15 decembrie 2022

 • Termen STOP înregistrare timpurie – 15 ianuarie 2023

 • Termen STOP transmitere rezumate – 01 februarie 2023

 • Termen STOP înregistrare standard – 01 martie 2023

Înregistrare şi plata taxelor de participare

Transmite toate informațiile solicitate, inclusiv CUIM-ul (Codul Unic de Identificare a Medicului) / numărul de apartenență ȋn cadrul organizației profesionale aferente ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare pentru obținerea creditelor. Pentru participanții care nu dispun de CUIM sau nu sunt membri ȋn Colegiul Medicilor sau alte asociații profesionale ce grupează specialități în domeniul sănătății, se vor elibera, la cerere, certificate de participare/absolvire fără credite EMC după participarea la eveniment, pe baza ȋnregistrării  şi plății taxei de participare corespunzătoare.

Ȋnregistrarea la Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi presupune şi plata taxei de participare. Toate plățile se fac ȋn lei către ASOCIAŢIA EUROMEDICAL RECOVERY, Iasi, Str Pantelimon Halipa nr 14,  Cod Unic de Ȋnregistrare: 32327370.

Sunt două modalități de plată:

 • plata individuală a taxei de participare – se realizează online cu cardul bancar de către fiecare participant ȋn parte  prin accesarea opțiunii corespunzătoare de pe acest website;
 • plata de grup (minim 5 participanţi) a taxei de participare – se realizează prin transfer bancar pe bază de factură proformă solicitată ȋn prealabil pe adresa de email contact@focusevent.ro. Această modalitate de plată presupune transmiterea, pe adresa de e-mail mai ȋnainte menționată, a documentului de plată şi a detaliilor de ȋnregistrare (conform celor solicitate prin formularul de ȋnregistrare online) pentru toți participanții grupului pentru care s-a făcut plata.

 • Anularea participării la Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iași 2023

Dreptul de anulare a înregistrării indiferent de motivul invocat este valabil pentru o perioadă de 14 zile de la data înregistrării, iar taxa de participare achitată va fi rambursată integral. Nici o rambursare nu va fi permisă după expirarea perioadei de 14 zile de la înregistrare, indiferent de motivul care stă la baza solicitării.

Orice schimbare de nume în cadrul unei înregistrări prespune plata unei taxe de 100 de lei.

Solicitarile de anulare se realizează către operatorul manifestării, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@focusevent.ro

Click aici şi mergi ȋn pagina de ȋnregistrare!

Editarea şi transmiterea rezumatelor

 • Sesiunea de transmitere a rezumatelor va fi deschisă în perioada 15 decembrie 2022 – 01 februarie 2023.
 • Rezumatele trebuie trimise prin myZSCRabstract (serviciul de depunere online a rezumatelor). Rezumatele trimise prin fax sau e-mail nu vor fi acceptate.
 • Rezumatele trebuie trimise și prezentate în limba romană.
 • Termenul limită de depunere este 01 februarie 2023, orele 24.00. Nu va mai fi posibilă nicio prelungire. Rezumatele ar trebui să conțină informații noi și originale, care nu au fost publicate în altă parte înainte de 27 Martie 2023.
 • Autorii sunt rugați să respecte regulile de editare a rezumatelor. Rezumatele care nu respectă aceste reguli de editare nu vor fi acceptate.
 • Pentru ca trimiterea rezumatului să fie validată, primul autor trebuie să îndeplinească formalitățile de înregistrare și să plătească taxa de participare la eveniment;

  Click aici şi mergi ȋn pagina de rezumate pentru mai multe detalii!

  Creditare

  • Manifestările din cadrul Zilelor Spitalului Clinic de Recuperare Iași vor fi creditate EMC de către Colegiul Medicilor din România şi de către Certificatele de participare cu credite EMC vor fi emise după ȋncheierea lucrărilor pe baza prezenței zilnice la manifestări şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului www.recuperareiasi.ro.

   Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

   Fizioterapeuții, audiologii si psihologii vor primi certificate de participare ce vor necesita echivalarea individuală la Colegiul Fizioterapeuților, Colegiul Psihologilor și la celelalte organizații profesionale de profil.

      Certificatele de participare vor fi emise de pe website-ul recuperareiasi.ro ȋn format online după ȋncheierea evenimentului.

  Organizatori

  Primăria Municipiului Iași

  Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași

  Spitalul Clinic de Recuperare Iași

  Academia de Ştiințe Medicale

  Societatea Română de Reumatologie

  Societatea Română de Reabilitare Medicală

  Colegiul Medicilor Iași

  Societatea de Medici și Naturaliști Iași

  Societatea Studenților Mediciniști Iași

  Colegiul Teritorial al Fizioterapeuților Iași-Vaslui

  Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România

  Asociația Euromedical Recovery